You.Legend - Boodschap van Jasper

De TaPas Quickscan heeft mezelf verrijkt op tal van vlakken. Het geconcentreerd uitvoeren van de test op zich, zette aan om over mezelf na te denken. Bij elke vraag probeerde ik situaties te herleven waar ik me ooit in bevond. Het gaf me inzichten in mijn eigen evolutie en maakte me bewust van mijn unieke talenten. Nadenken over wie jezelf bent, is gewoon ontzettend belangrijk. Leg de test af met dezelfde ingesteldheid en geniet van de reflectiemomenten. Ze gaan je leuke inzichten geven.

De test duurt ongeveer 20 minuten en bestaat uit 2 delen. In het eerste deel testen we je doorzettingsvermogen. In het tweede delen proberen we je talenten en passies in kaart te brengen. Achteraf krijg je persoonlijk rapport.

Het rapport is enorm verhelderend. Het verklaart waarom ik zoveel energie en goesting krijg van de dingen die ik vandaag doe. Ik sta in een situatie waarin ik volledig met mijn talenten aan de slag kan. Een geweldig gevoel! Het rapport geeft me de kans om vanaf nu beslissingen te nemen vanuit mijn eigen talenten. Een grote stap naar een leven waarin ik mijn potentieel maximaal kan ontplooien.

Ik wens je hetzelfde! Let’s go Legend!