Tapas for Professionals®

TaPas for Professionals is het basisprofiel. Het is een vertrekpunt voor de filosofie van TaPasCity®. 

Waar vroeger de termen efficiëntie en effectiviteit troef waren in een professionele context, merk je dat in de periode van “de informatiemaatschappij” dingen aan een hoog tempo veranderen.

Fundamenteel aan het TaPas for Professionals assessment is de overtuiging dat mensen vanuit hun persoonlijke talenten en inner drive, de dingen altijd beter en sneller zullen doen. 

Maak kennis met een online assessment van 35 schermen, waaruit een persoonlijk profiel naar voren komt. Het profiel spreekt van een deelgebied van de talenten die jouw persoonlijke focus zijn, het spreekt over valkuilen die de toegang naar je talent versperren en het geeft je inzichten in concrete manieren om dagelijks je talenten werkelijk in te kunnen zetten op de werkvloer. 

TaPas for Professionals is breed toepasbaar in organisaties en kan perfect worden gelinkt aan de andere onderdelen van TaPasCity®. 

Dit analysetool werd ontwikkeld in de schoot van de TaPas-organisatie. Het project kende reeds een pilootperiode van meer dan 1,5 jaar. Onlangs werd er op basis van de profielinfo van meer dan 2000 individuen een tweede versie ontwikkeld die ook het kwaliteitslabel 'wetenschappelijk gevalideerd' draagt!